Vineri, 29 martie 2024 - 9:00:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Adrian Piţigoi-preşedintele interimar al PMP Prahova


6 aprilie 2022

Noul preşedinte al filialei Prahova a PMP este Adrian Piţigoi. Printr-o decizie a conducerii centrale a formaţiunii politice, fostul deputat Cătălina Bozianu a fost demis. Situaţia din partid este lămurită printr-un comunicat de presă: 

Partidul Miscarea Populara-Organizatia Prahova informeaza asupra faptului ca incepand cu data de 20.03.2022, prin hotararea CEN nr. 37,domnul Pitigoi Ioan-Adrian a fost numit Presedinte interimar al Organizatiei Judetene PMP Prahova.

In consecinta, de la data mai sus mentionata, punctele de vedere si comunicatele doamnei Bozianu Nicoleta-Catalina nu mai reprezinta pozitia oficiala a partidului iar eventualele documente emise cu semnatura sus-numitei sunt nule de drept.

Pentru clarificarea situatiei politice din PMP, mentionam faptul ca Presedintele Partidului Miscarea Populara este domnul Diaconescu Cristian asa cum se poate lesne verifica la Tribunalul Bucuresti-Partide politice,pozitia 62. (tribunalulbucuresti.ro)

Din punct de vedere politic, la nivelul judetului Prahova, PMP sustine ca si pana acum dezvoltarea judetului in conformitate cu principiile asumate in calitate de membru al familiei Partidului Popular European(PPE) alaturi de PNL si UDMR.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro