Marţi, 19 martie 2024 - 4:53:21
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Singura clinică din România la care este disponibil tratamentul Rafaelo!


10 noiembrie 2020

Procedeul RAFAELO se defineşte că fiind un tratament inovativ cu radio-frecvenţă ce reduce seminificativ sau chiar elimină total le asociate cu Hemoroizii. Această tehnologie a fost folosită în ultimii ani pentru a trata VENELE VARICOASE, acum evoluţia tehnologiei medicale a făcut ca aplicabilitatea să se poată răsfrânge şi asupra HEMOROIZIILOR. Un tratment din ce în ce mai popular în rândurile mediciilor şi a pacienţiilor din UK,Germania, Italia, acum este disponibil şi în România, doar în cadrul Roua Medical CENTER.

Avantajele RAFAELO definesc acest tratament că fiind inovativ şi deosebit de eficient. Procedura este minim-invazivă ( fără internare ) ce durează în medie 15 minute. Tratamentul poate fi făcut sub anestezie locală sau generală în funcţie de preferinţele pacientului, fără durere post-tratament. Pacientul îşi poate relua activitatea la scurtă durată după procedură.

Foarte mulţi dintre noi trăiesc cu hemoroizi sperând că vor trece de la sine, speriaţi de poveştile de groază ale altor oameni ce au trecut printr-un procedeu clasic invaziv de Hemoroidectomie. Aşteptarea este un factor agravant pentru cei ce suferă de hemoroizi, schimbarea dietei şi a stilului de viaţă poate duce la amelioraea lor, în anumite cazuri, dar pentru cei cu forme avansate poate duce la apariţia de complicaţii.

Dacă suferi de hemoroizi întreabă un consultant Roua Medical Center despre procedeul RAFAELO şi vei descoperi cât de uşor poţi scăpa de durere.

Mai multe amănunte AICI

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro