Joi, 25 aprilie 2024 - 12:18:44
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Leuşteanul, medicamentul minune


15 mai 2012

leusteanLeusteanul este un remediu eficient în foarte multe boli datorită principiilor active pe care le conţine. Gratie proprietăţilor terapeutice, este un excelent remediu pentru prevenirea bolilor respiratorii, endocrine, renale, ale aparatului urinar şi pentru întărirea sistemului imunitar.

Petele de pe piele dispar în mod miraculos

De asemenea, daca este utilizat în afectiuni ale pielii, cum sunt de exemplu petele care apar în contactul cu diverse subsţante chimice, în scurt timp se pot observa efectele pozitive. Timp de o săptămână, frunzele de leuştean zdrobite se aplică pe suprafaţa care trebuie tratată, iar procedura se repetă de două-trei ori pe zi.

În cazul petelor pe piele care apar pe fondul unor tulburări interne, tratamentul extern este dublat cu o cura de dezintoxicare cu o durată de minimum două saptămâni, timp în care se iau 12 linguriţe de suc de leuştean pe zi. Dacă însă suferiti de o alergie, aplicaţi pe locul afectat o ăcataplasma cu leuştean. Aceasta are capacitatea de a diminua inflamaţia si de a calma mâncărimile


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro