Marţi, 19 martie 2024 - 11:10:51
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Medlife Ploieşti Spital Lotus Ploieşti a colorat Parcul Municipal în roz, într-un eveniment marca Loredana Marin!


2 octombrie 2022

Roz a fost culoarea zilei în Parcul Municipal Ploieşti, sâmbătă 1 octombrie, Ziua Mondială a Luptei Împotriva Cancerului la Sân. 

Iar energia Loredanei Marin a transformat evenimentul într-un plin de zâmbete. Alături de Loredana au venit nu doar   Spitalul Medlife Lotus Ploieşti, dar şi Denis Dochioiu (Life Yoga Center), băieţii de la World Class Ploieşti (singurii neîmbrăcaţi în roz), dar şi Eden Dream Garden şi Cora Ploieşti.  

Ca ziarist cu o viaţă extrem de stresantă şi de agitată recunosc că exerciţiile de respiraţie ale lui Denis Dochioiu m-au făcut să mă deconectez pentru câteva momente de la alergătura mea cotidiană şi mi-au prins extrem de bine. (le voi utiliza în fiecare dimineaţă pentru că sunt extrem de simple şi de utile fiecăruia dintre noi)

A fost impresionantă declaraţia uneia dintre participantele la eveniment, declaraţie care a adus lacrimi în ochii tuturor celor prezenţi: “Anul acesta cancerul mi-a răpit mama şi sora, iar motivul pentru care eu sunt aici este că m-am ajutat”. 

Concluzia întâlnirii: Prevenţia, liniştea psihică şi sufletească, stilul de viaţă sănătos, toate la un loc pot salva vieţi, la propriu. 

Dacă vreţi să aveţi grijă de voi, mergeţi la ecografie şi mamografie. Nu spuneţi mie nu mi se întâmplă, nu lăsaţi pe mâine. Aveţi grijă de voi ASTĂZI pentru că MÂINE s-ar putea să nu mai existe.  Din păcate, femeile în România  încă nu au mentalitatea de a avea grijă de ele, de a merge la control. Şi desi cancerul de sân poate fi tratabil dacă este descoperit la timp, suntem pe primul loc în Europa la mortalitatea în această boală perfidă. 

Iar ceea ce este foarte important este că în toată luna octombrie, doamnele au o reducere de 30% la investigaţiile pentru cancer la sân la Spitalul Lotus. 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro