Joi, 25 aprilie 2024 - 9:02:50
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oţetul, o minune pentru părul şi tenul tău


16 aprilie 2013

Poate că îl ai deja în dulapul din bucătărie, dar ar fi o idee bună să îl depozitezi şi în cel din baie. Acest produs comun poate fi folosit şi pentru altceva decât salate delicioase - e un produs de înfrumuseţare fabulos!

Deseori, săpunurile şi şampoanele dure îndepărtează uleiurile naturale de pe piele şi păr, lăsându-le uscate. Aciditatea oţetului din cidru de mere contracarează acest proces şi îţi echilibrează ph-ul natural al părului şi al pielii.
 Ai grijă, totuşi, să cumperi un produs bun. Alege un brand organic pentru a te bucura de toate beneficiile sale naturale.

Oţetul din cidru de mere îndepărtează reziduurile de praf sau produse de styling din păr. Funcţionează, de asemenea, şi ca un balsam natural. Dacă îl foloseşti cu regularitate, îţi poate revitaliza părul, lăsându-l moale şi fân. Un alt beneficiu al oţetului din cidru de mere este faptul că închide cuticula firului de păr, ceea ce face ca lumina să se reflecte mai bine. Cu alte cuvinte - părul devine super strălucitor!
Pentru a-ţi clăti părul, ai nevoie să combini în proporţii egale oţet din cidru de mere şi apă. După ce îţi şamponezi părul, toarnă amestecul în păr. Dacă ai o sticlă cu pompiţa de spray, e excelent. Astfel îl poţi spraya şi masa în scalp. Lasă-l să stea câteva minute înainte să te clăteşti cu apă. Nu e nevoie să foloseşti balsam. Oţetul îţi va lăsa părul moale şi catifelat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro