Marţi, 19 martie 2024 - 12:07:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Locuri de muncă în construcţii în Germania, Danemarca, Franţa


17 iulie 2015

Românii interesaţi de locuri de muncă în străinătate au la dispoziţie, în această perioadă, mai multe oferte în domeniul construcţiilor, în ţări precum Germania, Danemarca, Olanda, Franţa sau Belgia.

O companie de construcţii din Germania angajează urgent muncitori în construcţii: dulgheri, fierari, zidari tencuitori, finisori (rigipsari, gleturitori, vopsitori, parchetari, gresie, faianţă), instalatori sanitari, electricieni.

Joburile sunt full time, iar angajatorul promite condiţii bune de lucru şi salarii avantajoase.

Mai multe informaţii despre acest job sunt disponibile AICI.

O companie de recrutare caută 10 tâmplari în aluminiu care să muncească în Franţa. Printre sarcinile jobului se numără vitrificarea ferestrelor, închiderea elementelor faţadelor, montarea încuietorilor, montarea consolelor, efectuarea schiţelor şi a măsurătorilor, montarea şi armarea ramelor ferestrelor şi a elementelor pregătite, montarea sticlei în ramă.

Salariul ajunge până la 1.500 de euro pe lună, iar cazarea şi transportul local sunt asigurate. Se oferă contract de muncă cu toate contribuţiile plătite către statul român şi asigurare medicală internaţională gratuită.

Mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă puteţi afla de AICI.

O companie din Franţa angajează 2 macaragii. Se asigură transport şi cazare, iar salariul de început este de 1.700 de euro.

Mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI.

Electrician în Germania. Potrivit angajatorului, cunoaşterea limbii germane sau engleze reprezintă un avantaj. Printre sarcinile de serviciu se numără asamblarea, instalarea şi menţinerea cablajelor electrice şi electronice, identificarea cauzelor unor defecţiuni la sisteme, montarea de întrerupătoare, transformatoare şi alte componente etc. Jobul este full time.

Mai multe informaţii despre acest job sunt disponibile la acest link.

O companie caută dulgheri, fierari, zidari şi macaragii pentru proiecte din România şi din Germania.

Jobul este full time, iar oferta salarială de 1.000 – 1.500 de euro.

AICI puteţi găsi mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă.

O firmă de recrutare caută 4 betonişti care să muncească în construcţii în Danemarca. Candidaţii trebuie să înţeleagă şi să poată să comunice în limba engleză. Angajatorul promite salariu atractiv şi contract de muncă conform legislaţiei daneze.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI.

O companie slovacă ce desfăşoară lucrări de reparaţii şi construcţii noi în industria petrochimica în Belgia şi în Olanda angajează 10 sudori şi lăcătuşi-tubulatori capabili să citească desene tehnice pentru a munci în Belgia şi în Olanda.

Cazarea şi transportul la locul de muncă sunt gratuite.

Mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă sunt disponibile AICI.

O companie de recrutare caută 30 de muncitori care să monteze geamuri şi uşi PVC (termopan) în Germania. Echipele sunt compuse din 4-5 persoane, iar candidaţii ideali trebuie să fie serioşi, punctuali şi bine organizaţi.

Programul de lucru este de 8 ore pe zi de luni până vineri, cazarea este inclusă, iar contractul se face pe perioadă nedeterminată. Salariul ajunge la 1.500 de euro.

Mai multe informaţii despre aceste locuri de muncă puteţi găsi AICI.

O companie angajează 5 fierari betonişti care să muncească în Franţa. Candidatul ideal are vârsta cuprinsă între 23 şi 55 de ani. Se asigură cazare şi transport local, iar salariul este de peste 1.500 de euro.

Informaţii suplimentare despre aceste joburi puteţi găsi AICI.

AICI găsiţi şi alte locuri de muncă în construcţii în străinătate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro