Luni, 30 martie 2020 - 7:15:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ştafeta Munţilor, cel mai important Campionatului de Turism Sportiv din România


22 iunie 2016


 

Etapa a II-a a Campionatului de Turism Sportiv “Ştafeta Munţilor”, organizată de Asociaţia de Turism Montan „Cocoşul de Munte” din Braşov, etapă de tip Master ce s-a desfăşurat lângă Cabana Muntele Roşu din Masivul Ciucaş, a avut la start 94 de echipe.

La acest eveniment au participat peste 500 de persoane din 21 de cluburi de turism din România.

Cele mai căutate categorii la această etapă au fost Open, cu 33 de echipe înscrise, şi Family, cu 23 echipe înscrise, la care participanţii au parcurs un traseu mirific. Nici celelalte categorii nu au fost de neglijat: Categoria Juniori ( 8 echipe înscrise ), Categoria Feminin ( 8 echipe înscrise ), Categoria Elite ( 14 echipe înscrise ), Categoria Veterani ( 8 echipe înscrise ).

Proba culturală de sâmbătă seara a fost ce-a mai aşteptată de către toţi participanţii, la care zece cluburi au prezentat câte un moment artistic compus dintr-o piesă de teatru, recitarea unei poezii şi cântece de chitară. Această proba a fost decisivă pentru cei care erau la egalitate şi, datorită ei, locurile în clasament au fost modificate.

Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Pro Alpin, Decathlon Brasov, Q&R uniforms, Expert Copy,    Sirov, Copyland, Cheile Gradistei, Katadyn, Optimus, Maxpal, Fundaţia Carpaţi, Primaria Maneciu, Serviciul Public Salvamont, Prahova, Olympus, Creativa, MarketingRomania.ro, DoppelHerz, Asociaţia pentru Parteneriat Comunitar Braşov, Bergans, LibRo, Stafeta Munţilor, Asociaţia Drumeţii Montane, Casa de Cultura a Studenţilor Braşov

Următoarea etapă se va organiza în perioada 15-17 iulie 2016 în Parcul Natural Bucegi, cu tabăra în localitatea Bran, satul Poarta, lângă pârtia de ski Zănoaga., etapă de tip Master, şi este organizată de către Asociaţia de Turism Gaşka Bucureşti. Pentru mai multe detalii vă invităm să vizitaţi www.stafetamuntilor.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(228 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro