Luni, 24 februarie 2020 - 11:14:23
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Vacanţa de 1 Mai petrecută pe pârtie


10 aprilie 2013

Iubitorii sporturilor de iarnă vor putea schia de 1 Mai şi de Paşte pe pârtiile de mare înălţime din Sinaia, unde stratul de zăpadă depăşeşte un metru şi jumătate.

Domeniul schiabil din Valea Dorului şi Valea Soarelui, situat la 2.000 de metri altitudine în Masivul Bucegi, oferă condiţii excelente pentru practicarea, în continuare, a sporturilor de iarnă, astfel că turiştii vor putea schia aici inclusiv în minivacanţa de 1 Mai şi de Paşte. În acest context, primăria anunţă că instalaţiile de transport pe cablu vor funcţiona, în această perioadă, conform programului de iarnă, dar şi că cei care vor veni în Valea Soarelui şi la Telegondola Sinaia vor beneficia de tarife reduse.

"Doar la Sinaia se mai schiază de 1 Mai şi de Paşte. Iubitorii muntelui sunt aşteptaţi pe pârtii, să petreacă într-un mod unic aceste zile de sărbătoare, cu zăpadă şi soare. Cu siguranţă în această minivacanţă vor fi şi zile de plajă la Cota 2000", a declarat primarul Sinaiei, Vlad Oprea.

La Azuga, se mai poate schia doar pe marginile celor două pârtii, Cazacu şi Sorica, autorităţile afirmând că, odată cu încălzirea vremii, activitatea se va opri, iar telegondola va fi pornită doar în weekend pentru plimbări pe munte.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Buşteni, Adriana Vâjeu, cele două pârtii din staţiune sunt închise, pentru că zăpada s-a topit. Totuşi, turiştii care vor veni la Buşteni în perioada următoare, inclusiv de 1 Mai şi de Paşte, se vor putea distra în Fun Park-ul din staţiune care rămâne deschis.

 

Sursa:Libertatea.ro


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(29 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Servicii medicale de calitate la standarde europene
Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 22 februarie 2020
Autentificare
stiriactuale.ro