Miercuri, 24 aprilie 2024 - 6:29:13
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Începe a 19 a ediţie a programului „Vacanţe la ţară”


7 mai 2012

vacantaCea de a-XIX-a ediţie a Programului Special „Vacanţe la ţară”, ce se va desfăşura în perioada 6 mai - 15 iunie 2012, va oferi turiştilor sejururi de cinci nopţi la preţuri speciale, se arată într-un comunicat al Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural - ANTREC România.

Destinatarii programului vor fi toate categoriile de turişti care vor avea oportunitatea de a descoperi viaţa satului, tradiţiile locurilor respective, ospitalitatea specifică acestui tip de turism şi, nu în ultimul rând, pot servi o masă tradiţională cu bucate specifice fiecărei zone pentru care vor opta.

Pachetul de cazare aferent Programului special "Vacanţe la ţară" oferă sejururi de cinci nopţi/ şase zile la pensiuni de 2 margarete la preţul de 150 lei/ persoană. Pentru pensiunile de 3 şi 4 margarete, tarifele pentru un sejur au preţuri de 195 lei/persoană.

În acest tarif sunt incluse cinci nopţi cazare în cameră dublă, prima noapte de cazare fiind aferentă zilei de duminică. Sejurul se va încheia în ziua de vineri. Fiecare pensiune participantă în acest program va oferi din partea casei micul dejun.

Filialele ANTREC participante, în prima fază, la acest program sunt: Argeş, Alba Braşov, Buzău, Cluj, Constanţa, Covasna, Gorj, Maramureş, Neamţ, Prahova, Sibiu, Suceava, Vâlcea.

În 2012, ANTREC estimează o creştere a gradului de ocupare cu peste 50%


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro