Miercuri, 4 august 2021 - 8:59:47
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Ultimele ore ale lui Cornăţeanu pe banca tehnică a Petrolului Ploieşti! Cine ar putea fi noul antrenor al Lupilor Galbeni!


25 martie 2019

După dezastrul de la Timişoara, orele lui Mugurel Cornăţeanu pe banca tehnică a Petrolului sunt numărate. Antrenorul va fi băgat în şedinţă în această după amiază, iar şansele de a fi demis au ajuns undeva aproape de...100%.

Conform unor surse apropiate clubului noul antrenor principal al clubului ar putea fi Gigi Mulţescu sau Dorinel Munteanu, iar dacă negocierile cu cei doi nu vor ajunge la o finalitate, pe banca tehnică s-ar putea reîntoarce (din nou) Tavi Grigore.

Cornăţeanu şi-a criticat dur elevii după pierderea cu 3-0 a partidei cu ASU Timişoara, antrenorul vorbind chiar despre ratarea promovării în Liga 1:

”Va fi o dezamăgire foarte mare. S-a promovat de la Liga a 4-a la a 3-a, de la a 3-a la a 2-a. S-ar fi dorit să se lege în continuare. Dar, momentan, nu e pierdut nimic. Chindia s-a dus la patru puncte de noi, Clinceniul este la cinci puncte. Meciuri încă sunt în continuare, dar nu cu atitudinea asta. Joci cu Cluj, joci la Bacău, joci acasă cu FC Argeş, ieşi afară la Luceafărul. Sunt echipe cu care dacă nu te iei la trântă, nu ai nicio şansă. Noi încercăm să jucăm un fotbal, chipurile, de Liga 1. Dar nici pe ala nu-l jucăm. Ştiam că sunt periculoşi la fazele fixe. Le-am zis toată săptămâna de Mera şi Scutaru. Şi dă Mera două goluri. Mersi frumos, salutări şi la revedere. Felicitări pentru ASU, ruşine pentru noi”, a conchis Cornăţeanu.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(296 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 august 2021
Autentificare
stiriactuale.ro