Vineri, 29 martie 2024 - 4:26:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Clopoţelul a sunat pentru elevii din Buşteni!


12 septembrie 2017



Moment de mare emoţie luni, 11 septembrie, în rândul tuturor elevilor de la unităţile de învăţământ din Buşteni. Clopoţelul a sunat, marcând momentul debutului unui nou an şcolar. Entuziasmul se putea citi pe chipurile elevilor, dar şi ale cadrelor didactice, toţi fiind în acest moment protagonişti la un nou început de drum pe calea cunoaşterii, pregătirea tinerei generaţii constituind, fără îndoială, un lucru cât se poate de important.

În mijlocul elevilor, părinţilor şi dascălilor la toate unităţile de învăţământ de pe raza localităţii a fost prezent Irinel Ghiţă, primarul oraşului Buşteni. La acest eveniment marcant, cu totul special atât pentru tânăra generaţie ce-şi va ocupa de acum locul în bănci, cât şi pentru toţi cei implicaţi, a mai fost prezent Emanoil Savin, senator în Parlamentul României, împreună cu Nae Savel, viceprimarul oraşului şi o serie de reprezentanţi ai Consiliului local Buşteni.

Demn de menţionat este şi faptul că anul acesta toţi elevii, inclusiv cei din grădiniţe, au găsit pe bănci, în prima zi de şcoală, ghiozdane cu rechizite.

În discursul rostit cu prilejul festivităţii de deschidere a noului an şcolar, Irinel Ghiţă a precizat următoarele: (...)”Dragi elevi, atât eu ca primar, cât şi reprezentanţii Consiliului local  din Buşteni vă dăm asigurarea acum, la început de nou an şcolar, că vom fi necontenit alături de voi şi vă vom sprijini ca să vă puteţi forma atât profesional, cât şi ca oameni integri pentru viitorul ce vă aşteaptă în faţă.

În acest sens, vă oferim o bază materială nouă şi modernă, rechizite, precum şi restul de facilităţi care sunt necesare desfăşurării unui proces de învământ cât se poate de eficient.

Rămâne de datoria voastră să puneţi învăţătura printre priorităţile principale, să-i ascultaţi întotdeauna pe dascălii şi pe părinţii voştri pentru ca, pe viitor, să ne putem mândri că acest oraş a încăput pe mâinile unor oameni capabili, demni, pe care se poate bizui într-adevăr. Poate că viaţa vă va călăuzi pe diverse drumuri, dar sunt convins că mulţi dintre voi vor reveni în Buşteni aducându-şi aportul la propăşirea localităţii ca nişte specialişti, profesionişti de înaltă clasă.”


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro