Vineri, 29 martie 2024 - 2:14:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un nou scandal la CSM Ploieşti! Jucător dublu legitimat, depistat de FRF!


11 noiembrie 2018

Scandalurile se ţin lanţ la Secţia de Fotbal de la CSM Ploieşti. După conferinţa de presă în care Adrian Teodorescu, preşedintele Prahova Ploieşti, împreună cu Sebastian Solomon şi Darius Tache, doi dintre foştii juniori ai CSM Ploieşti, au povestit  neregulile de la CSM, mai multe persoane au prins curaj şi au început să se opună  practicilor neortodoxe ale conducătorilor fotbalului de la clubul municipalităţii.

Ultima ispravă o reprezintă dubla legitimare a unui junior, Ştefan Alexandru Pascu. Jucătorul era legitimat încă din anul 2015 la AS Gorgota, având ultima viză medicală obţinută în august 2018.

Conform oficialilor de la Gorgota, în luna septembrie, Tudor Manolache, coordonatorul Secţiei Fotbal de la CSM, a sunat şi a solicitat transferul juniorului. A fost refuzat de către cei de la Gorgota, iar de aici începe un nou scandal în care este târât numele clubului sportiv al Primăriei Ploieşti.

În lipsa acordului celor de la Gogota, şefii de la CSM Ploieşti au preferat să mintă în actele depuse la AJF Prahova, susţinând că tânărul nu a mai jucat niciodată fotbal, nemaifiind legitimat vreodată. Fals în declaraţii, am putea spune noi, dar iar vom fi acuzaţi că vrem rău sportului ploieştean, rău făcut de foarte multă vreme de către persoane care nu au nicio legătură cu acest fenomen.

Alexandru Pascu este legitimat, a doua oară de către AJF Prahova, noul carnet este vizat de către Federaţia Română de Fotbal, iar jucătorul ar fi putut evolua mult şi bine având două legitimaţii oficiale.

Numai că antrenorul de la Gorgota nu a putut accepta asemenea măgărie şi a sesizat AJF Prahova, care a notificat Federaţia Română de Fotbal.

În comisiile FRF s-a decis anularea celei de a doua legitimaţii, iar conform surselor noastre, CSM Ploieşti va primi o amendă zdravănă pentru dubla legitimare a unui jucător. În plus, aceleaşi surse susţin că vor exista amenzi şi pentru folosirea jucătorilor pe fals, situaţie semnalată atât de către publicaţia noastră, dar şi de către Ziarul Prahova.

Poate că după această nouă minciună dovedită a şefilor de la CSM Ploieşti vom primi un comunicat de presă cu privire la sancţiunile primite de cei plătitţi din bani publici pentru a-şi bate joc de numele Consiliului Local Ploieşti. Sau poate nu vom primi, semn că pensionarii de la CSM se bucură de susţinerea mai marilor oraşului, pentru că altă explicaţie nu vedem pentru faptul că toate neregulile dezvăluite în ultima perioadă sunt trecute cu vederea, iar tandemul Manolache-Popa continuă să facă matrapazlâcuri săptămânal, dacă nu chiar zilnic!

Publicăm prima legitimaţie a lui Alexandru Pascu:





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro