Vineri, 26 aprilie 2024 - 11:05:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


FOTO Cum ii salvează pielea soţului Simona Albu, city managerul Ploiestiului! Lucrarea ilegală de pe strLaboratorului acoperită urgent de hârti in Primărie


31 decembrie 2022

In urmă cu zece zile Stiri Actuale prezenta o lucrare de bransament pe domeniul public, informaţie semnalizată de un cititor al publicaţiei noastre. Am solicitat public un punct de vedere al Poliţiei Locale Ploiesti, instituţie care are in atribuţii si astfel de ...incidente

Dar, surpriză! Directorul Cătălin Albu a fost deranjat de articolul nostru si, in loc să ne trimită un punct de vedere oficial pe adresa redactiei, ne-a transmis prin diversi prieteni ai domniei sale urări de bine pentru finalul de an (pentru care ii mulţumim), dar niciun cuvânt despre lucrarea despre care noi am scris.



CITESTE SI  Lucrări fără autorizaţie pe domeniul public! Poliţia Locală Ploieşti doarme?



In urma investigaţiilor noastre am descoperit o altă anomalie marca Primăria Ploiesti. Sau probabil angajaţii municipalităţii consideră că fiind perioada sărbătorilor, toată lumea doarme si au dreptul să nu respecte hotărârile de consiliu local sau legislaţia in vigoare.

Am aflat că lucrarea despre care noi am scris a fost făcută de firma Elvani. Fix in ziua in care au inceput săpăturile, reprezentanţii firmei respective depun la Primăria Ploiesti o solicitare pentru ...executarea unei reparaţii la bransamentul unei alte societăţi comerciale. Numărul solicitării depuse : 14066/ 20.12.2022!!!!

In aceeasi zi, cineva din Primăria Ploiesti pune pe hartia respectivă o rezoluţie de...aprobat! Cinevaul respectiv este Simona Albu, city managerul Primăriei Ploiesti, care a semnat pentru primarul Andrei Volosevici, avizând o lucrare de...reparatii. Hartia mai are si semnatura Mădălinei Crăciun, directorul executiv al Direcţiei Tehnic Investiţii din Primăria Ploiesti. Si incă o semnătură in numele lui Călin Zaharia, seful Compartimentului Reţele Edilitare din Primăria Ploiesti.



Trei semnături ale unor oameni cu experienţă din Primăria Ploiesti au validat o lucrare pentru un nou bransament fără ca cineva să verifice despre ce este vorba si culmea, semnăturile au fost acordate după ce angajaţii firmei Elvani deja săpaseră santul pentru introducerea cablului electric! Nimeni din Primărie nu a verificat dacă HCL 189/2018 este respectată si nici ce inseamnă această...reparaţie.

Graba a fost dată de  articolul nostru care l-a deranjat pe seful Poliţiei Locale. Asa că soţia, city manager, a luat repede măsuri pentru protejarea soţului din dotare. Că doar asa funcţionează profesionalismul intr-o administraţie locală.

Solicităm din nou, public, un punct de vedere al Primăriei Ploiesti si al Politiei Locale si ii intrebăm pe ploiesteni dacă au avut sansa vreodată să depună vreo solicitare către vreun serviciu al municipalităţii si să primească raspunsul in aceeasi zi.

Fotografiile care insotesc acest articol vă prezintă atât contuarul nou montat, cât si dimensiunea...reparatiilor (aproximativ 40 de metri de sant in care s-a introdus cablul electric!!!)

Aveti semnalizat bransamentul nou, dar si cel vechi al societăţii comerciale respective. 














 



 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro