Luni, 22 iulie 2024 - 6:52:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Poliţistă din Anglia, concediată după mesajul despre două românce: ”Gunoaie nenorocite! Să vină Brexit-ul!”


10 ianuarie 2018

O poliţistă britanică, care a fost considerată odată eroină, a fost concediată după ce a postat pe Facebook mesaje rasiste despre persoane de etnie romă, din România.

Jeanette Cadden a scris mai multe mesaje ofensatoare despre ţigani români, într-unul din mesaje  numindu-i, într-o traducere aproximativă ”gunoaie nenorocite”, relatează Daily Mail.

Cadden a fost găsită vinovată de abatere abuzivă după ce un cetăţean a alertat conducerea poliţiei cu privire la postările poliţistei.

Într-o altă postare, Cadden a scris: ”Un fost trăieşte într-o maşină. Distribuie dacă crezi că trebuie să primească locuinţă înaintea oricărui refugiat”.

”Locuinţele sociale din Marea Britanie ar trebui să fie doar pentru cei născuţi în Marea Britanie, distribuie dacă eşti de acord”, a mai scris femeia pe Facebook.

Mai mult, ea a postat un videoclip cu două femei care furau o cutie cu bani din donaţii. ”Cele două ţigănci din România prinse ieri la furat, fură din nou, de data asta o cutie cu bani pentru caritate. Gunoaie nenorocite” Să vină Brexit-ul”, a scris poliţista.

Jeanette Cadden că a fost premiată în 2015, după ce a salvat o femeie care a vrut să se sinucidă.

Cadden a fost destituită fără preaviz, în urmă cu câteva zile.

Sursa: Daily Mail

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 21 iulie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro