Vineri, 29 martie 2024 - 2:12:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


90 de persoane au fost rănite în urma unei explozii în Spania


2 octombrie 2016

90 de persoane au fost rănite, dintre care cinci grav, în urma unei explozii care s-a produs sâmbătă seară în bucătăria unei cafenele din oraşul spaniol Velez-Malaga (sud), în apropiere de locul desfăşurării unui festival, au informat surse medicale, potrivit ediţiei online a cotidianului El Mundo. Printre răniţi nu se află români, potrivit Consulatului român de la Sevilla.

Dintre cei răniţi, 57 de persoane au fost internate la Spitalul regional Axarquia, patru dintre ele în stare gravă, dar fără să le fie pusă viaţa în pericol, iar două dintre ele s-au mutat la spitale din Malaga. Restul a primit îngrijiri la centrul medical din Velez Sud şi au fost externate.

Sistemul de urgenţă 112 a primit peste 20 de telefoane în jurul orelor 19.00 (17.00 GMT) în urma unei explozii care a avut loc la o cafenea din centrul oraşului, în apropierea locului de desfăşurare a Zilelor oraşului Velez.

Imediat, a fost activat dispozitivul de urgenţă, la faţa locului fiind trimise echipe ale forţelor de ordine şi medicale.

Primarul oraşului a afirmat că este posibil ca "explozia să fi fost provocată de o scurgere de gaze". El a dat asigurări că nu există "niciun pericol de incendiu" şi că va fi deschisă o anchetă pentru stabilirea cauzei exploziei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro