Vineri, 29 martie 2024 - 2:58:24
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cea mai mare teamă a grecilor


22 septembrie 2013

Unul din doi greci se teme de realegerea cancelarului Angela Merkel la alegerile legislative de duminică din Germania, potrivit unui sondaj de opinie dat publicităţii vineri la Atena.

Circa 47% dintre respondenţii la sondajul realizat de Public Issue au afirmat că victoria Angelei Merkel ar putea avea un impact negativ asupra eforturilor Greciei de a rezolva criza datoriilor cu ajutorul creditorilor internaţionali.

Doar 10% dintre respondenţi au estimat că un astfel de rezultat la alegeri ar putea avea un efect pozitiv asupra Greciei, în timp 34% consideră că realegerea Angelei Merkel nu ar avea nici efecte pozitive, nici efecte negative pentru Grecia


Un susţinător fervent al politicilor de austeritate în abordarea crizei financiare europene şi elene, cancelarul german nu şi-a câştigat prea mulţi fani în rândul populaţiei Greciei, ţară afectată de recesiune. Opt din zece greci au în prezent o opinie negativă despre Angela Merkel.

Ca urmare a politicilor economice ale cancelarului german, aproximativ 75% dintre respondenţi au o opinie negativă despre Germania.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro