Joi, 28 martie 2024 - 10:51:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Paris Jackson susţine că ultimul album al tatălui ei este un fals


2 martie 2012

Paris-Jackson1Fiica cântăreţului Michael Jackson, Paris a desfiinţat în termeni categorici albumul "Michael", primul material discografic lansat după moartea tatălui ei, afirmând că este un fals.

Paris Jackson a spus, totodată, că vocea de pe acest album aparţine unui muzician care se numeşte Jason Malachi.

Aceste afirmaţii ar fi fost făcute în timpul unei discuţii pe videochat, care a fost înregistrată şi apoi publicată pe numeroase site-uri. În acea discuţie, Paris Jackson spune: "Nu este el... pe tot albumul nu este el! Intraţi pe internet... conectaţi-vă pe YouTube şi căutaţi-l pe Jason Malachi. El este! (pe album, n.r.)... Aş fi ştiut dacă era el (Michael Jackson, n.r.), pentru că el îmi cânta tot timpul".

Fiica megastarului consideră că publicul a fost "înşelat" şi a fost astfel făcut să creadă că piesele de pe acel material discografic sunt cântate de Michael Jackson, afirmă site-ul TMZ.com.

Paris Jackson se bucură acum de o mare popularitate în America, câştigată nu numai datorită opchilor săi superbi, ci şi inocenţei la care alte tinere de vârsta ei au renunţat de mult. În vârstă de 13 ani, fiica starului pare interesată de o carieră proprie în industria de divertisment americană şi a anunţat, în 2011, că a fost distribuită în primul ei rol major de pe marele ecran.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro