Vineri, 29 martie 2024 - 3:54:38
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Câmpina sub asaltul...fitnessului


9 septembrie 2013

Prima Convenţie de Fitness de la Campina a avut loc la finalul săptămânii pe platoul din centrul celui de a doilea municipiu al Prahovei. Evenimentul  intitulat "Manifest Life"  a adunat peste 200 de participanţi şi instructori cu experienţă în  "fenomenul fitness". Au fost peste şase ore de mişcare, sport, adrenalină şi distracţie.

Pe scena special amenajată pentru acest eveniment au urcat instructori cunoscuţi  printre care : Tunde Kovacs, Mihaela Opria şi Marius Grancea, Rustam Haceaturov,s.a.m.d. Au fost şi demonstraţii de zumba cu instructorii de la sălile de profil din Ploieşti : Ana Vlad, Ancuţa Vlad şi Ana Maria Dumitru, dar şi instructorii de la Zumba Suceava. Au mai urcat pe scenă şi doi instructori prezenţi an de an la Convenţia Internaţională de Fitness şi la multe evenimente de acest gen: Dana Boros (fosta Dana Beltechi -Lotus Sport Bucureşti) şi Cristina Androne (Buzău).

Senzaţia evenimentului l-a reprezentat o clasă de kangoo jumps, la care cele două instructoare (Cristina Androne şi Dana Boros) au ajuns pe scenă cu ajutorul a două motociclete ale unui club local de motociclism.

În jurul orelor 20.00  toată lumea a fost mulţumită că a participat la o zi specială, plină de energie, distracţie, mişcare şi sport. De altfel, sloganul evenimentului a fost “Sport pentru viaţă”.

Reamintim că “Manifest Life” a fost organizat de către Asociaţia Frizzly în colaborare cu Consiliul Local Câmpina şi Clara Leica (instructor aerobic şi fitness în Campina).

Ce înseamnă „Manifest Life”?

Proiectul MANIFEST LIFE! are ca scop deschiderea spre viaţă sănătoasă şi armonioasă prin educaţie fizică, nutriţie şi abordare mentală pozitivă.   Acest proiect  este iniţiat de către Asociaţia Frizzly  şi cofinanţat de către Primăria Municipiului Câmpina şi Consiliul Local.

Proiectul a demarat în data de 08 iulie 2013 prin organizarea de activităţi recreative şi de educaţie fizică, în cadrul unor cursuri gratuite oferite unui număr de 60 elevi din Câmpina. Prin activitatea lor, aceşti elevi reprezintă grupul-nucleu al proiectului, motivând şi încurajând spre  viaţa sănătoasă prin sport .

Activităţile sportive indoor dar şi cele susţinute  în aer liber (în special cele organizate pe platoul din zona Muscel şi pe terenul de tenis al Bazinului de înot didacti)  au adus un impact pozitiv  asupra populaţiei prin atmosfera vie, captivantă, menită să atragă prin originalitate şi divertisment. Acestea trezesc interesul şi atrag populaţia de toate vârstele către mişcare.

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro