Miercuri, 24 aprilie 2024 - 9:01:49
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Asistenta lui Capatos a făcut sex cu profesorul de sport de la Jean Monnet?


14 ianuarie 2012

madalinaNici nu a luat bine loc pe scaunul de asistentă de la emisiunea "Un show păcătos", că au început să circule tot felul de zvonuri despre Mădălina Pamfile. Serghei Mizil spune că iepuraşul Playboy s-ar fi culcat cu Octavian Vişan pe vremea când acesta îi era profesor de sport.

Bombă în showbizul românesc: gurile rele afirmă că Mădălina Pamfile şi Octavian Vişan ar fi avut o relaţie. Acest zvon este susţinut şi de către Serghei Mizil, un foarte bun prieten al lui Constantin Racoviţă, tatal Oanei, eleva care îl acuză pe proful de sport de viol. "Am primit mai multe mesaje de la amici comuni care mi-au spus că Mădălina ar fi făcut sex cu profesorul de sport", ar fi spus Serghei Mizil.

Mădălina chiar i-a luat apărarea fostului ei profesor în ceea ce priveşte relaţia pe care Oana ar fi avut-o cu Octavian Vişan: „Chiar îmi pare rau de domnul profesor, îmi era profesor la oră. Nu îl cred în stare de ceea ce este acuzat, chiar i-am luat apărarea, am fost singura care a ieşit în faţă. A fost părerea mea pe care mi-o menţin”, a spus asistenta lui Capatos.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 24 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro