Marţi, 23 aprilie 2024 - 11:41:09
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Ozonoterapia – o remarcabila terapie medicală modernă


6 noiembrie 2015

O lovitură zdravănă la genunchi şi la cap, pe lângă mai vechile dureri reumatice, m-au obligat să mă îndrept, urgent, spre un spital sau clinică medicală. La recomandarea unei cunoştinţe, am ales Clinica “Arceda” din Ploieşti, o clinică specializată în tratamente moderne, cea mai nouă fiind ozonoterapia (terapie cu ozon-oxigen), un tratament inovator, cu efecte pe termen lung si cu actiuni vindecatoare remarcabile

Această terapie transdermică si-a dovedit eficienţa in numeroase domenii medicale (artroze, discopatii, dureri cervicale, spondiloze, lombosciatică, reumatism articular,cardiologie, ginecologie, imunologie, neurologie, tumori maligne ş.a.), ea fiind utilizată cu succes şi în segmentul cosmetic sau pentru tratamente împotriva îmbătrânirii.

Pornind de la faptul că la originea oricărei afecţiuni se află oxigenarea insuficientă la nivel celular, tratamentul bazat pe un amestec de oxigen si ozon face reparaţia din “interior”, reducând zona afectată şi inflamaţia. Ozonul are o acţiune direct şi imediată,  fără efecte secundare. Altfel spus, printr-o amestecare perfectă a acestor două gaze cu proprietăţi speciale, se pot neutraliza toxinele acumulate de-a lungul timpului în interiorul corpului, se pot reduce inflamaţiile, se regleaza pH-ul, se activează circulaţia sângelui.

Clinica “Arceda” beneficiază de aparatură modernă şi unică în Ploieşti, precum şi de serviciile unor reputaţi medici/ specialişti, precum Silviu Donţu (foto), Lidia Râşnoveanu, Gabriela Ionescu, Ştefan Tiron, Emil Cotenescu, Iurie Tocaru ş.a.

Arceda este o unitate medicală unică în Ploieşti, pe care o recomand cu căldură.

Adresa: Ploieşti, str.Gh.Doja nr.183, tel. 0344/268176, 0722 786 646; e-mail: [email protected]


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro