Joi, 28 martie 2024 - 6:03:33
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cura cu miere întăreşte imunitatea


24 martie 2012

miereŞtiai că multe dintre afecţiunile care apar primăvara se pot vindeca cu miere de albine?

Te apără de răceli

Mierea este considerat unul dintre cele mai eficiente antibiotice din natură, având un puternic efect expectorant, emolient, antibacterian, imunostimulator, remineralizant (favorizează absorbţia calciului), antioxidant.

O linguriţă de miere, amestecată cu una de scorţişoară, luată de două ori pe zi, va ameliora durerile în gât şi-ţi va calma tusea. În plus, o cură de o lună, în care iei zilnic trei linguriţe de miere, îţi va întări sistemul imunitar şi te va ajuta să treci mai uşor peste răceli.

De ajutor în tratarea anemiilor

Mierea polifloră (din flori de câmp) este ideală pentru persoanele care suferă din cauza anemiei. Se recomandă consumul a două linguriţe, de două ori pe zi. Vitaminele şi mineralele din miere vor fi asimilate rapid de organism, iar stările de rău provocate de anemie vor dispărea. Cura este recomandată timp de o lună de zile.

Previne apariţia oboselii

Te confrunţi cu stări de somnolenţă, lipsă de concentrare şi te simţi din ce în ce mai epuizat? Este timpul să recurgi la un remediu cu miere de albine.

Leacul este simplu şi eficient: dimineaţa şi seara trebuie să bei câte un pahar de apă cu lămâie, în care ai dizolvat două linguriţe de miere de albine. Poţi, de asemenea, să adaugi şi un vârf de linguriţă de praf de scorţişoară.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro