Marţi, 19 martie 2024 - 9:29:58
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Un primar trimite gunoaie prin poştă. „Sunt ajutoare de la UE!”


11 iunie 2017

Locuitorii comunei vasluiene Hoceni primesc prin poştă recomandate prin poştă pungile cu gunoaie pe care le aruncă la voia întâmplării pe terenurile virane din afara localităţilor.

Gunoaile pe care le găsesc autorităţile sunt căutate de indicii, precum facturi la electricitate sau chitanţe pentur plata impozitelor. Apoi sunt expediate prin Poştă la adresele proprietarilor.

Cheltuielile pentru această lecţie pe care primarul vrea să le-o dea celor care nu respectă regulile de bun simţ sunt suportat de Primăria Hoceni.

„În momentul în care sunt găsite astfel de pungi, este imposibil să nu găsim o chitanţă sau factură pe numele proprietarului. De regulă, nu este vorba de gunoi menajer, ci de alte deşeuri, însă nu considerăm normal ceea de fac.

De aceea, le trimitem prin poştă aceste pungi, iar oamenii se laudă către vecini, înainte de a le desface, că au primit ajutoare de la Uniunea Europeană. Este o metodă foarte eficientă prin care localnicii renunţă, uşor-uşor, la astfel de practici nu tocmai corecte”, a declarat, pentru News.ro primarul comunei Hoceni, Vasile Ţabără.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro