Joi, 25 aprilie 2024 - 11:38:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Profesor de sport, cercetat pentru hărţuire după ce ar fi trimis unei eleve mesaje cu tentă sexuală


24 martie 2022

Un profesor de sport din judeţul Arad este cercetat pentru hărţuire, după ce ar fi trimis unei eleve de 16 ani mesaje cu tentă sexuală. Acesta este vizat şi de o cercetare disciplinară la nivelul şcolii.

Bărbatul, care este în vârstă de 42 de ani şi este necăsătorit, este profesor de sport suplinitor la Liceul “Gheorghe Lazăr” din oraşul Pecica şi este un cunosut arbitru de fotbal din judeţul Arad.

Dascălul nu preda şi la clasa elevei de 16 ani, căreia i-ar fi trimis mesaje prin intermediul unor reţele de socializare, cerându-i fotografii nud şi ar fi invitând-o într-o seară la o întâlnire.

Adolescenta şi-a anunţat familia, care a sesizat Poliţia.

Purtătorul devcuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga:  „Poliţiştii oraşului Pecica au fost sesizaţi prin plângere penală. În acest caz a fost întocmit un dosar penal şi se continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiunii de hărţuire.”

Şeful Inspectoratului Şcolar Arad, prof. Marius Gondor, a declarat că a cerut conducerii şcolii constituirea unei comisii de cercetare disciplinară, iar cea mai mare sancţiune adminsitrativă poate merge până la desfacerea contractului de muncă.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro