Joi, 18 aprilie 2024 - 1:37:52
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se cauta ingineri şi aviatori în străinătate


27 aprilie 2012

locuri-de-muncaLocurile de muncă din străinătate la care pot aplica romanii sunt din ce în ce mai variate. Se caută de la piloţi de elicoptere, la ingineri de petrol şi gaze.

Dacă îţi cauţi un loc de muncă în străinătate, ar trebui să ştii că se găsesc oferte din cele mai variate. Conform site-ului Tjobs.ro, compania Apache a scos la concurs 12 locuri de muncă în Egipt, în domeniul resurselor naturale.
Compania, care se afla pe piaţa de aproape 60 de ani, cauta în special ingineri, angajaţi în domeniul petrolului şi gazelor, dar şi consultanţi şi manageri.
Aceste oferte de muncă în străinătate sunt destinate candidaţilor cu studii superioare şi cu experienţă. Pentru unele posturi, experienţa necesară poate să ajungă chiar la 10 ani. Angajatorul nu oferă detalii despre pachetele salariale.

Compania Moog, un important furnizor de componente pentru industria aeronautică, pentru constructorii din Formula 1 şi chiar pentru industria de aparatura medicală, face angajări în Germania.
Sunt scoase la concurs 7 locuri de muncă în domeniile Inginerie şi IT (Hardware). Pentru angajări, se cer studii în domeniul tehnic, experienţă anterioară relevanta şi, de regulă, şi cunoştinţe de limba engleză.


Lanţul german de supermarketuri LIDL, cu peste 150.000 de angajaţi în toată lumea, cauta personal pentru Olanda. Există oferte din domeniile Marketing, PR, Publicitate, Juridic, IT, Consultanta, Audit, Management, Contabilitate, dar şi muncitori în supermarket. Se cauta atât candidaţi tineri, fără experienţă şi studii superioare, cât şi candidaţi cu studii superioare şi experimentaţi în domeniu.

În Orientul Mijlociu, Abu Dhabi Aviation este recunoscut drept cel mai mare operator comercial de elicoptere, cu 54 de astfel de aparate, plus numeroase avioane. Numărul persoanelor angajate de companie a trecut de 800, însă în continuare se fac constant angajări.  În Abu Dhabi se cauta piloţi de elicoptere, piloţi de avioane şi ingineri de întreţinere, mai multe detalii putând fi găsite online la adresa http://www.abudhabiaviation.com/careers/vacancies.aspx


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro