Marţi, 16 aprilie 2024 - 7:25:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Înscrieri pentru admiterea în şcolile teologice liceale din Arhiepiscopia Craiovei


31 mai 2012

inscrieriÎn perioada 28– 30 mai, la Seminarul Teologic Sfântul Grigorie Teologul din Craiova şi Liceul Teologic Sfântul "Nicodim", din Târgu Jiu, au loc înscrieri pentru examenul de admitere care se va desfăşura în perioada 31 mai - 2 iunie, după cum ne-a precizat Gheorghe Cioiu, un reprezantant al Seminarului.

Elevii absolvenţi de gimnaziu care doresc să se formeze într-un cadru educaţional ‚ în care sunt îmbinate valorile moral-crestine cu excelentă şi performanţă, sunt invitaţi să depună dosarele de înscriere la Seminarul Teologic în aceste zile, urmând că probele să se desfăşoare în zilele de joi şi vineri, a precizat părintele profesor Cristin Sperlea, de la Seminarul Teologic din Craiova. La Liceul Teologic din Târgu Jiu, vineri, 1 iunie, sunt programate vizită medicală, probele de aptitudini la muzică şi dicţie, pentru clasele de la secţia Teologie Pastorală şi proba practică pentru testarea aptitudinilor pentru secţia Patrimoniu Cultural, ne-a informat profesorul Gheorghe Benegui, directorul Liceului Teologic din Targu-Jiu.

Sâmbătă, 2 iunie, elevii vor susţine proba scrisă de verificare a cunoştinţelor religioase, care va fi evaluată cu nota. Rezultatele finale vor fi afişate miercuri, 6 iunie. Dosarul de înscriere trebuie să conţină certificat de botez de la preotul paroh, adeverinţa medicală eliberată de medicul de familie, fisa de înscriere în original eliberată de unitatea de învăţământ gimnazial, recomandare de la consiliul parohial, binecuvântare din partea Mitropoliei Olteniei, care se obţine la seminar, foaia matricolă pentru clasele I-VIII, copie de pe certificatul de naştere şi copie de pe buletin.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro