Vineri, 26 aprilie 2024 - 4:59:10
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Se întorc ninsorile şi viscolul


1 februarie 2012

ninsoareRomânia nu iese încă de sub zodia frigului. Meteorologii avertizează că în zilele următoare pe lângă codul portocaliu de ger anunţat în aproape toata ţara până pe 3 februarie, vor urma ninsori abundente şi viscol în sudul ţării.

Meteorologii anunţă că începând de joi, norii se înmulţesc în sudul ţării, unde reapar ninsorile, dar şi intensificări ale vântului. În celelalte regiuni, cerul va fi variabil şi nu putem vorbi de precipitaţii. Valori maxime vor fi cuprinse între minus 16 grade la Suceava şi minus 3 la Constanţa, conform realitatatea.net.

În Capitală cer noros, posibil şi câţiva fulgi în partea a doua a zilei, dar tot frig, cel mult minus 11 grade la amiază.

Vineri ninsorile se extind în majoritatea regiunilor, cu excepţia sud-estului, unde mai întârzie puţin. Vântul va fi mai turbulent în sudul şi în estul ţării. Temperaturile rămân modeste, dar valorile cresc cu 3-4 grade în sudul ţării, chiar şi mai mult în Dobrogea şi vor fi cuprinse între minus 15 grade la Suceava şi 3 grade cu plus la Constanţa.

În Bucureşti cer noros, ninsoare, vânt mai insistent spre seară, dar puţin mai cald faţă de ziua precedentă, în jur de minus 7 grade.

Nici la munte nu scăpăm de ger. În cursul zilei cerul va fi variabil, dar în cursul nopţii se va înnora treptat, iar în Munţii Banatului este posibil să ningă slab. Vântul va fi mai intens în zonele cu precipitaţii şi pe creste. Regimul termic nu se modifică aproape deloc faţă de ziua precedentă


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro