Marţi, 19 martie 2024 - 11:48:07
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


19 morţi şi 50 de răniţi în urma unei explozii pe Manchester Arena, după un concert


23 mai 2017

O explozie care a avut loc la Manchester Arena, după un concert al Arianei Grande, a provocat moartea a 19 persoane şi rănirea altor 50, anunţă BBC. Incidentul este tratat de poliţie ca un atentat terorist.

Poliţia din Manchester a anunţat marţi dimineaţă că tratează explozia de la Manchester Arena ca pe un incident terorist până când va avea alte informaţii.

"În prezent, tratăm incidentul ca pe unul terorist până când vom avea alte date", a anunţat un reprezentant al Poliţiei, care a precizat că poliţiştii colaborează cu instituţiile din domeniul combaterii terorismului şi cu cele din inteligence.

Cauza exploziei nu este cunoscută, dar incidentul este considerat unul terorist. Conform poliţiei, explozia a avut loc la ora 22:45. "Putem confirma că a avut loc un incident în timp ce oamenij plecau de la concertul Arianei Grande", anunţă pe Twitter reprezentanţii Manchester Arena.

Informaţii încă neconfirmate sugerează că ar fi vorba despre un atacator sinucigaş.

Voluntarii şi paramedicii care au intervenit la faţa locului spun că rănile victimelor păreau făcute de schije.

De asemenea, pe reţelele de socializare sunt numeroase apeluri însoţite de fotografii ale celor care îşi caută rudele sau cunoscuţii.

Facebook a activat opţiunea "safety check" în urma exploziei de la Machester Arena, astfel încât cei care s-au aflat la concertul Arianei Grande sau în zona arenei să îşi poate anunţa familia şi prietenii că sunt în siguranţă. Manchester Arena are o capacitate de 21.000 de locuri şi găzduieşte evenimente muzicale şi sportive.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro