Marţi, 19 martie 2024 - 7:28:42
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


La Ciorani a început reabilitarea primului teren de minifotbal din Prahova!


22 noiembrie 2020

Marin Voicu, primarul comunei Ciorani, este printre puţinii edili din judeţul Prahova care au înţeles că, şi la ţară, oamenii au nevoie să facă sport şi să se recreeze. Aşa se face că în comuna prahoveană există un stadion pe care se pot desfăşura partide de Liga a 3a, o sală de sport multifuncţională şi un teren de minifotbal. Asta pe lângă un cămin cultural modern, parc de agrement şi alte locuri în care oamenii pot petrece timp de calitate.

Terenul de minifotbal de la Ciorani este prima bază sportivă de acest fel din judeţul Prahova, fiind inaugurată în anul 2005. După atâţia ani, avea nevoie de reabilitare, iar autorităţile locale au profitat de vremea bună şi au demarat modernizarea terenului.

Astfel, a fost montată o tribună pentru spectatori, este înlocuit gazonul artificial, iar în câteva zile baza va putea fi folosită din nou de tinerii din localitate.

Poate că şi alţi primari din judeţ ar putea învăţa de la Marin Voicu şi ar putea să îi ceară sfaturi despre ce înseamnă să faci investiţii în infrastructura localităţii pentru ca tinerii să nu mai fie tentaţi să plece în căutarea de baze pentru agrement.





 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin

Clinica Roua


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



servicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro