Marţi, 16 aprilie 2024 - 2:28:54
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Reducere la bilete pe ruta feroviară Chişinău-Iaşi


30 septembrie 2015

Directorul general al Î.S.”Calea Ferată din Moldova”, Iurie Topală a anunţat că biletele de călătorie pentru noua cursă feroviară Chişinău-Iaşi, Socola vor fi mai ieftine cu 20%.

Reducerea este valabilă pentru toţi călătorii în perioada 30 septembrie-30 octombrie, iar studenţii şi elevii din învăţământul de stat şi din învăţământul privat acreditat vor beneficia de această reducere permanent, se arată într-un comunicat de presă.

Inţial, la solicitarea deputaţilor din Parlamentul Republicii Moldova, cât şi a ministrului Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc, s-a stabilit că studenţiilor şi elevilor li se va acorda reducere de 25 % la biletul de călătorie la vagon de clasa I şi 20 % pentru călătoriile la vagon de clasa II şi III.

Miercuri dimineaţă va fi lansată cursa feroviară zilnică Chişinău – Iaşi (Staţia Socola). Noua garnitură este dotată cu wi-fi şi aer condiţionat.

Primi pasagerii care vor testa operativitatea noii curse vor fi ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Iurie Chirinciuc şi directorul general CFM, Iurie Topală.
Cei doi, împreună cu reprezentanţii conducerii raionului Ungheni vor avea o întrevedere la Prefectura Iaşi cu prefectul judeţului, Dan Cârlan.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 16 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro