Marţi, 19 martie 2024 - 9:03:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


20 de agenţi de turism din R.Moldova, încântaţi de Valea Prahovei


2 februarie 2022

La inţiativa Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova), staţiunile montane Sinaia, Buşteni şi Azuga au găzduit, în ultima săptămâna din toamna acestui an, CRITERIUL PRIMEI ZĂPEZI, cel mai important eveniment de business din industria ospitalităţii autohtone.

Infotripul CRITERIUL PRIMEI ZĂPEZI reprezintă un eveniment iniţiat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova şi realizat cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Turism, a membrilor asociaţiei, autorităţilor locale şi antreprenorilor din domeniul turismului din cele 3 staţiuni vizate. Infotripul face parte din caravana „Vacanţă în ţara mea” a Federaţiei Asociaţiilor pentru Promovarea Turismului din România, a cărui membru fondator este şi asociaţia din Prahova şi care îşi doreşte să promoveze cele mai importante destinaţii din ţară.

Aflat la ediţia a III-a, evenimentul CRITERIUL PRIMEI ZĂPEZI a prezentat unei delegaţii de 20 de agenţi de turism şi jurnalişti din Republica Moldova, Valea Prahovei ca destinaţie pentru sporturile de iarnă şi nu numai. Delegaţia a vizitat cele 3 domenii schiabile, peste 20 de importante unitaţi de cazare, precum  şi cele mai importante obiective turistice din staţiunile Sinaia, Buşteni şi Azuga.

Specialiştii participanţi au fost impresionaţi de peisaje, facilităţile pentru cazare, masă, conferinţe, relaxare şi practicarea sporturilor de iarnă. Majoritatea s-au aflat pentru prima dată în România şi au declarat că vor trimite cât de curând turişti care să experimenteze atmosfera primitoare şi experienţa regală de la Vila Camelia Sinaia, să încerce cele peste 20 de pârtii din Sinaia, Buşteni sau Azuga, să urce cu telecabina la Sfinx şi Babele, să facă proceduri de tip balneo la Hotel Mara, să participe la conferinţe şi să se distreze la Hotel Internaţional Sinaia, să vadă răţuştele şi priveliştea de la Hotel Cumpătu Sinaia, să viziteze Castelul Peleş şi Castelul Pelişor şi să se dea cu sania la Azuga.

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova) constituie un parteneriat public privat înfiinţat în 2008, la iniţiativa Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT, alături de alţi şase membri importanţi din Judeţul Prahova. În prezent, asociatia are 10 membri. Misiunea organizaţiei este dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului din zona turistică Prahova, atât în ţară cât şi în străinatate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Hidroprahova

Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro