Vineri, 29 martie 2024 - 3:54:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cetatea Soroca, cea mai atractivă destinaţie turistică din Moldova


3 februarie 2022

Vineri, la Chişinău, s-a desfăşurat prima ediţie a Galei Turismului Republicii Moldova, eveniment care i-a adunat pe cei mai buni reprezentanţi ai acestui domeniu.

Deloc surprinzător pentru cei care am vizitat recent cetatea de pe malul Nistrului, Cetatea Soroca a fost desemnată cea mai importantă destinaţie turistică din Republica Moldova. În acelaşi timp restaurarea fortăreţei a fost nominalizată pe locul al II-lea la categoria cel mai bun proiect de dezvoltare a turismului dintre Nistru şi Prut.

La rândul său, ghidul cetăţii, Nicolae Bulat a fost desemnat ca cel mai bun ghid de turism din Republica Moldova recomandat turiştilor străini, fiind apreciat după merit de cei care au votat şi de membrii juriului. Domnul Bulat a fost printre lideri si la altă categorie, fiind ales pe locul 2 printre 50 cei mai buni ambasadori autohtoni ai turismului, acesta a fost pe ultima sută de metri într-o „luptă” acerbă cu băieţii de la „Brio Sonores”.

Nicolae Bulat a fost invitat de patru ori pe scenă pentru a lua cele două trofee şi doua diplome. „Au fost emoţii din cele mai pozitive, emoţii de aşteptare. Noi nu ştiam că va fi Premiul cel Mare, credeam că va fi doar Top 10, dar au fost câte 3 nominalizări, iar Soroca a fost cea mai bună după cum au şi votat oamenii. A fost plăcut că Soroca a sunat de cinci ori de pe scenă. A fost o recunoaştere a noastră. După cum am spus şi in discursul meu, dacă vrei să faci un lucru bun, trebuie să iubeşti ceea ce faci” a declarat, după festivitatea de premiere, Nicolae Bulat.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro