Miercuri, 27 mai 2020 - 5:46:28
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Membrii formaţiei Carla's Dreams "demascaţi" de presa rusă. Primarul Chişinăului a reacţionat


6 septembrie 2016

Fotografii ale membrilor trupei Carla's Dreams în care aceştia nu au feţele ascunse de machiaj (sau pictate) au fost publicate luni, 5 septembrie, de către site-ul life.ru. Primarul oraşului Chişinău, Dorin Chirtoacă, a reacţionat pe pagina sa de Facebook, criticând gestul paparazzilor ruşi.

În cadrul articolului scris de publicaţia Life.ru se povesteşte despre succesul trupei din Republica Moldova şi se dezvăluie numele solistului, dar şi al celorlalţi membri ai formaţiei.

Primarul capitalei Republicii Moldova, Dorin Chirtoacă, a criticat aspru acţiunea jurnaliştilor ruşi care au acţionat "ca nişte lepre". Acesta i-a înjurat în limba engleză pentru acest gest: "Nu mă declar fan Carla's Dreams, dar f**k off celor care susţin că i-au deconspirat identitatea!".

Potrivit opiniei lui Chirtoacă, faptul că membrii formaţiei îşi ascundeau identitatea demontra modestie şi farmec: "Timp de 4 ani oricine ar fi dorit, în Republica Moldova sau în România, ar fi putea să-i faca asta (trupei, n.red). Dar nu a făcut-o. De ce? Pentru că de farmec nu te atingi. Dacă te atingi, îl distrugi (...) Carla's Dreams a cucerit şi pentru că a găsit această nişă a anonimatului, prin care, apropo, a făcut să nu atragă toată gloria asupra propriei persoane. Ceea ce înseamna modestie".

În acelaşi text publicat pe Facebook, primarul Chişinăului a susţinut că trupa s-a dus cu bună credinţă la emisiunile radiodifuzorilor ruşi, însă a fost tratată cu lipsă de respect: "El (solistul, n.red.) a venit la Moscova cu o piesă nouă în limba rusă. A vrut să fie politicos, să vă facă pe plac. Omul a fost de bun simţ. Voi ce aţi făcut? L-aţi dus pe la radiouri şi televiziuni, dar l-aţi şi plesnit, I-aţi scuipat în suflet".

De asemenea a amintit de faptul că zilele trecute un prezentator TV din Rusia i-a spus solistului ca trupa lor cântă în limba "moldovenească", acesta corectându-l şi spunându-i că, pe lângă rusă şi engleză, trupa lor cântă în limba română - "Şi v-aţi dat şi eroi pe deasupra. De ce, pentru că a spus că e limba română şi nu moldoveneasca pe care ne-aţi băgat-o pe gât din 1940 încoace, schimbându-i şi grafia din latină în chirilică? (...)".

Acesta a considerat atitudinea jurnaliştilor ruşi ca fiind o dovadă de lipsă de respect, nu numai pentru artiştii de la Carla's Dreams, ci faţă de Republica Moldova şi România, în general.

Carla's Dreams sunt artiştii cu un aspect nonconformist (îşi ascund trăsăturile feţei prin diverse picturi), talentaţi şi creativi, care au cucerit România prin mesajele puternice, sound-ul divers, colaborările de success cu Inna, Antonia sau Delia.

De la începutul acestui an trupa a iscat mai multe controverse (au fost acuzaţi de plagiat; au fost reclamaţi la CNA pentru versurile şi imaginile din videoclipuri).

Piesele lor au milioane de viziualizări pe YouTube. De asemenea, potrivit unui comunicat al casei de discuri Global Records, piesa "Sub pielea mea #eroina" a cucerit radiourile din Rusia, Franţa, dar şi India, China, iar în prezent este pe locul 1 pe radiourile din Rusia, unde băieţii se află în turneu de promovare împreună cu Warner Music, casa de discuri din Rusia.

Carla's Dreams, unul dintre proiectele din Moldova cu cea mai mare ascensiune şi unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Moldova şi România, au reuşit să cucerească publicul într-un timp relativ scurt.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(755 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Servicii medicale de calitate la standarde europene

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebookservicii complete deratizare,dezinsectie,dezinfectie

ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 mai 2020
Autentificare
stiriactuale.ro