Marţi, 23 aprilie 2024 - 3:53:55
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Surse de energie regenerabilă prahoveană pentru R.Moldova


6 august 2014

Extrem de activ în relaţiile economice cu R.Moldova, judeţul Prahova a mai bifat o acţiune demnă de consemnat. Acum câteva zile, reprezentanţi ai Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti-Prahova au facut o deplasare în Republica Moldova pentru a participa la o masă rotundă cu tema “Analiza pieţei instrumentelor financiare pentru facilitarea tehnologiilor ecologice”, eveniment ce a avut loc la Chişinău.

Din delegaţia Ae3R au facut parte : Bogdan Potlogia - director executiv şi Radu Sorokin - expert energetic.

În cadrul dezbaterilor, la această masă rotundă, Bogdan Potlogia a prezentat rolul Agenţiei pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti-Prahova în implementarea proiectelor care vizează crearea de noi capacităţi de producere a energiei care folosesc potenţialul surselor regenerabile de energie din judeţul Prahova.

Cu acest prilej, la propunerea Agenţiei, s-a stabilit organizarea unei conferinţe internaţionale, având ca temă energia regenerabilă, conferinţă organizată sub egida Federaţiei Europene a Agenţiilor de Energie şi Mediu ( FEDARENE ).

Delegaţia prahoveană a avut câteva întâlniri cu autorităţile publice locale din raioanele Dubăşari, Cimişlia şi Glodeni, membre ale Euroregiunii Siret-Prut-Nistru, cu scopul de a identifica modalităţile prin care Consiliul Judeţean Prahova (preşedinte Mircea Cosma)  şi Agenţia pentru Eficienţă Energetică şi Energii Regenerabile Ploieşti-Prahova pot veni în sprijinul acestora pentru realizarea proiectelor  de producere a energiei din surse regenerabile.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 23 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro