Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 12:31:36
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Fraţii în veci vor fi fraţi! O nouă înfrăţire între o comună din Prahova şi una din Republica Moldova!


20 februarie 2021



Fraţii în veci vor fi fraţi! Şi nicio schimbare politică nu va putea stinge dragostea prahovenilor pentru fraţii basarabeni! 

Consilierul judeţean Rareş Enescu a reuşit să demareze o nouă înfrăţire între o comună din Prahova şi o localitate din Republica Moldova. Şi asta în ciuda noii politici de la conducerea CJ Prahova care nu mai agreează acţiunile din Basarabia. 

Noua înfrăţire va avea loc între comuna Sângeru din Prahova şi satul Româneşti din Raionul Străşeni. Primarii Radu Gheorghe şi Isidor Savin au discutat, telefonic, toate aspectele semnării documentelor de înfrăţire. Nănaşii noii legături de suflet sunt Rareş Enescu şi Cleopatra Cobzac, şefa Direcţiei de Asistenţă Socială a Raionului Străşeni, o doamnă care iubeşte mult România şi care crede în ReUnirea teritoriilor româneşti.

Inedit este faptul că primarul Isidor Savin, aflat la al treilea mandat în fruntea localităţii Româneşti, este de meserie locotenent colonel criminalist.

Rareş Enescu a vizitat şi  Codreanca, înfrăţită cu comuna prahoveană Şoimari, pentru a discuta cu noul primar despre viitoarele schimburi de experienţă dintre cele două localităţi





Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro