Duminică, 11 aprilie 2021 - 2:19:26
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Vicepremierul rus, ameninţare teribilă pentru Moldova


22 iulie 2017

Vicepremierul Rusiei, Dimitri Rogozin, a reacţionat dur vineri faţă de declaraţia adoptată de parlamentarii moldoveni, care au cerut retragerea trupelor ruse din ţară. Oficialul rus le-a amintit moldovenilor de războiul din 2008 din Georgia, atunci când Rusia a atacat această ţară în urma tentativei de a înlătura trupele ruse din Osetia de sud, relatează portalul moldovean Deschide.md.

”Apropo, atunci când georgienii i-au atacat pe civilii şi pacificatorii ruşi din Osetia de Sud, parlamentarii au cerut retragerea trupelor Federaţiei Ruse. Toţi ţin minte cum s-a terminat această situaţie”, a spus Rogozin pe pagina sa de Facebook.

În postarea de pe Faceebok, Rogozin a ataşat şi o ştire din 2007 a agenţiei Ria Novosti cu titlu „Georgia dezbate problema modificării statutului de pacificare în Abhazia”. Cel mai probabil, acesta face referire la un punct din declaraţia de vineri a Parlamentul de la Chişinău în care se menţionează acelaşi lucru: Republica Moldova „INVITĂ mediatorii şi observatorii în procesul de reglementare a conflictului transnistrean să iniţieze discuţii politice privind transformarea mecanismului actual de menţinere a păcii într-o misiune civilă cu mandat internaţional”.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating
(327 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 8 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro