Joi, 18 aprilie 2024 - 8:09:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Voronin, despre candidaţii la prezidenţiale: „Nu m-am aşteptat la aşa o turmă!”(declaraţie din 7 oct.2016)


8 octombrie 2017

Chiar dacă a refuzat să participe la alegerile prezidenţiale din 30 octombrie, calificându-le drept neconstituţionale, liderul PCRM, Vladimir Voronin, nu ezită să-şi spună părerea despre concurenţii electorali care aspiră la fotoliul de preşedinte. Potrivit comunistului, niciunul dintre candidaţii care s-au lansat în cursă nu merită funcţia supremă în stat şi asta deoarece „toţi sunt dintr-un ceaun”.

„Eu nici nu-i cunosc pe toţi. Nu m-am aşteptat că aşa o turmă mare o să se izghească. Toţi îl blastămă, îl fac pe Timofti în fel şi chip, precum şi este. Dacă îi iei pe fiecare şi te uiţi cine-s, ţi-i straşnic, doamne fereşte! Repet, decizia noastra de a boicota alegerile este cea mai corectă”, a declarat liderul PCRM în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul N4.

Despre Andrei Năstase

El e foarte bine aranjat în Germania, ce-i trebuie lui să fie preşedinte? Nu-i înţeleg scopul. Poate tinde să fie o nouă forţă. Poate e un fel de antrenament înainte de parlamentare…”.

Despre Maia Sandu

„Marusea Sandu, sau cum îi zice, dacă ea fără să-i tremure ceva a închis peste 400 de şcoli, grădiniţe şi internate. A aruncat copii orfani în stradă. Cum ea să aibă emoţii?”.

Despre Mihai Ghimpu

„Ghimpu-i marginalizat din născare. El acum e ocupat, dansează Hora Unirii…”.

Despre Renato Usatîi

„Dacă e capabil să facă ceva deştept, atunci ar trebui să dispără definitiv din Moldova, cu sau fără partid, anume ca să salveze ţara. Usatîi în politică e un nonsens. El e un piticantrop primitiv, n-ai despre ce vorbi”.

Despre Iurie Leancă

„Leancă trebuia să stea deja la puşcărie, încă jumate de an în urmă, pentru că a semnat alocarea a 7,6 miliarde de lei din rezervele BNM pentru a închide datoriile BEM şi este dosar şi este tot. Nu ştiu cu ce ocazie i s-a permis să participe la alegeri. Te uiţi la el, dintr-o parte ţi-i urât, dar din alta – vrei să scoţi o bucăţică de ceva şi să-i dai să mănânce”.

Despre Marian Lupu

„Tot Chişinăul e împânzit cu panouri de 6-8 metri. Credeam că lui acest Marian îi ajung ai lui 2 metri”.

Potrivit liderului comunist, singurul candidat care ar merita să fie susţinut de alegători este Vasile Tarlev, prim-ministru al Republicii Moldova în perioada 2001 – 2008, el fiind un om „foarte disciplinat”. Precizăm, însă, că ex-premierul a primit refuz de la CEC privind înregistrarea în cursa electorală, întrucât nu ar fi îndeplinit cerinţele legale solicitate.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro