Joi, 28 martie 2024 - 4:26:41
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Şedinţa comună a Guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău va avea loc la Constanţa


18 septembrie 2015

Şedinţa comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova, programată pentru 22 septembrie, nu va mai avea loc la Tulcea. Executivul de la Bucureşti a decis miercuri ca reuniunea comună să se desfăşoare la Constanţa.

Premierul României, Victor Ponta, le-a cerut încă o dată membrilor Cabinetului său să pregătească toate documentele pe care le vor discuta cu omologii săi de la Chişinău. „Vreau să transmit un mesaj foarte clar pentru Guvern, de sprijin pentru reformele europene, pentru cetăţenii Republicii Moldova care evident au nemulţumiri, au nemulţumiri legitime, îşi doresc mai repede ca ţara lor să meargă spre România şi spre Europa. Eu cred că într-un moment atât de greu chiar trebuie să îi ajutăm că n-are cine să-i ajute atât de repede în acest moment. Cred că în momente grele se dovedeşte dacă vorbele alea că <<suntem fraţi>> se şi aplică, că vorbe au primit foarte multe„, a declarat Ponta în cadrul unei şedinţe de guvern.

Prim-ministrul Ponta a precizat că Guvernul României trebuie să prezinte la şedinţa comună „lucruri concrete” şi să răspundă „pozitiv” la toate solicitările de sprijin, atât pentru Guvernul de la Chişinău, cât şi pentru cetăţenii Republicii Moldova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 28 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro