Duminică, 28 februarie 2021 - 6:34:53
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

O "sugestie" a Chişinăului cu ocazia alegerilor din Federaţia Rusă


9 august 2016

Ministerul de Externe al Republicii Moldova a sugerat Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova să se abţină de la deschiderea secţiilor de votare în localităţile din regiunea transnistreană, aflate în afara controlului din partea autorităţilor constituţionale moldoveneşti, având în vedere imposibilitatea asigurării condiţiilor de securitate necesare pentru desfăşurarea alegerii deputaţilor în Duma de stat, scrie Deschide.md.

Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene spune că recent în adresa instituţiei au parvenit câteva note verbale din partea Ambasadei Federaţiei Ruse în Republica Moldova prin care autorităţile moldoveneşti sunt rugate să contrbuie la facilitarea organizării şi desfăşurării pe teritoriul Republicii Moldova la 18 septembrie 2016 a alegerilor deputaţilor Dumei de Stat a Adunării Federale a Federaţiei Ruse.

În acest context, misiunea diplomatică a Federaţiei Ruse a exprimat intenţia de a deschide pe teritoriul Republicii Moldova 25 de secţii de votare: 4 în localităţile din dreapta Nistrului (una în or. Chişinău, una în or. Bălţi, una în or. Comrat cu un punct mobil în or. Cahul) şi 22 în regiunea transnistreană.
În urma examinării de rigoare a demersurilor respective, MAEIE a indicat asupra lipsei impedimentelor în ceea ce priveşte deschiderea pe teritoriul Republicii Moldova a secţiilor de votare pentru desfăşurarea la 18 septembrie 2016 a alegerilor în Duma de Stat a Federaţiei Ruse.

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(659 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 27 februarie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro