Vineri, 14 mai 2021 - 4:07:05
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Eurodeputatul Andi Cristea, liderul delegaţiei PE-Republica Moldova: “Stop propagandei ruseşti! Propaganda anti-europeană se combate pe teren, nu doar de la Bruxelles!”


9 septembrie 2015

Eurodeputatul Andi Cristea a adresat marţi, 8 septembrie, o interpelare în regim de urgenţă (en. priority written question) Înaltului Reprezentant pentru politică externă şi securitate, Federica Mogherini, referitoare la planul Comisiei Europene de contracarare a propagandei ruseşti în statele din vecinătatea estică, începând cu Republica Moldova, anunţă un comunicat publicat de  CaleaEuropeana.ro.

Europarlamentarul PSD a cerut Comisiei Europene să întărească Delegaţiile UE din Chişinău, Kiev şi Tbilisi, prin angajarea de personal adiţional care să aibă în fişa postului combaterea campaniilor de dezinformare ale Federaţiei Ruse, precum şi sporirea prezenţei informaţiei imparţiale europene folosind mai multe mijloace audiovizuale interactive şi platforme sociale în limba locală.

“Uniunea Europeană are datoria să consolideze vizibilitatea acţiunilor sale pentru a arăta clar sprijinul şi angajamentul său faţă de ţările partenere. Sunt necesare eforturi în materie de comunicare strategică în vecinătatea estică, iar o strategie de comunicare cuprinzătoare, eficientă şi sistematică presupune inclusiv personal adiţional angajat în cadrul Delegaţiilor UE în ţările din est care au semnat Acorduri de Asociere cu Uniunea Europeana. Propaganda anti-europeană se combate pe teren, nu doar de la Bruxelles.”, a declarat Andi Cristea.

Andi Cristea este Preşedintele Delegaţiei Parlamentului European pentru Republica Moldova şi membru al Comisiei pentru politică externă a Parlamentului European.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating
(282 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on FacebookISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 13 mai 2021
Autentificare
stiriactuale.ro