Vineri, 19 aprilie 2024 - 3:56:43
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


O antreprenoare din România face 350.000 de euro pe an


13 martie 2017

De profesie economist, Viorica Moanţa, în vârstă de 40 de ani, a lansat în 2012 o firmă care oferă servicii de în­chiriere auto. În 5 ani, compania s-a dezvoltat tot mai mult, iar acum are o cifră de afaceri de 350.000 de euro pe an, relatează „Ziarul Financiar”.

AMS Rent a Car, firmă specializată în închirierea de maşini, acoperă în prezent aproxi­mativ jumătate de ţară, iar fon­datoarea afacerii estimează pen­tru anul 2017 o creştere a businessului cu 10%.

„Ideea a pornit de la o nevoie a unor prieteni care în urma unui eveniment rutier au stat cu maşina personală imobilizată în service două săptămani, iar pe durata reparaţiei au avut nevoie de o maşină ca să-şi continue activităţile zilnice. Oferta pe piaţă era destul de mică şi la costuri foarte ridicate, aşa că am văzut oportunitatea în această zonă”, a povestit Viorica Moanţa, fondatoarea brandului AMS Rent a Car, pentru sursa citată.

În primii trei ani de activitate firma a înregistrat pierderi, însă din 2015 compania a ajuns profitabilă.

Afacerea a pornit cu şase maşini şi s-a extins pană la momentul de faţă la aproape 100 de maşini. Compania are puncte de lucru în Cluj-Napoca şi în Bucureşti.

Potrivit site-ului companiei, AMS Rent a Car pune la dispoziţia clienţilor un parc auto variat cu peste 20 de modele diferite de autoturisme noi.

Preţul închirierii unei maşini porneşte de la 16,86 euro/zi (TVA inclus) pentru o maşină Dacia Logan şi ajunge la 52,56 euro/zi pentru un Audi A-4 S-line.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 19 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro