Sâmbătă, 20 aprilie 2024 - 3:08:48
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Oferta Microsoft pentru trecerea de la Windows XP la Windows 8


17 aprilie 2013

Microsoft, cel mai mare producător de software din lume, le reaminteşte companiilor că începând cu anul 2014 nu va mai oferi suport pentru acest sistem de operare şi lansează o ofertă specială.

 

În timp ce Windows XP nu mai este cel mai utilizat sistem de operare din lume, fiind depăşit de Windows 7 anul trecut, încheierea perioadei de suport pentru dispozitivele Windows XP în luna aprilie 2014 ridică multe întrebări pentru companii în ceea ce priveşte tehnologia mai veche, în contextul protecţiei proprietăţii intelectuale şi informaţiilor referitoare la clienţi.

 

Tehnologia s-a schimbat considerabil înultimii 10 ani. Desktop-urilor li s-au alăturat laptop-uri sau dispozitive precum Ultrabook-uri, All in One-uri şi tablete. CD-urile au fost înlocuite de soluţii de stocare în cloud precum SkyDrive. Conectivitatea şi accesibilitatea, odată limitate la birourile de companie, sunt acum posibile oriunde şi oricând - acasă, în maşină sau chiar pe plajă.

Pentru clienţii de business care doresc trecerea de la Windows XP la cel mai recent sistem de operare, Windows 8, Microsoft a pregătit o ofertă specială: 15% reducere pentru upgrade către Windows 8 şi Office 2013.

Companii precum BT PLC, Emirates Airlines, Seton Hall University sau Toyota Racing Development au făcut trecerea de la XP la Windows 7 şi în prezent sunt în curs de implementare Windows 8 întrucât noul sistem de operare reflectă nevoile companiilor din acest moment.

 

 

 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 20 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro