Vineri, 29 martie 2024 - 2:10:02
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Poveste de iarnă la Ploieşti Shopping City


19 decembrie 2013

Ploieşti Shopping City îşi aşteaptă vizitatorii începând de astăzi, 19 decembrie şi până pe 22 decembrie la Târgul de Iarnă „Tradiţii Transilvănene” cu produse tradiţionale, precum brânzeturi, preparate din carne de porc sau dulciuri, cât şi obiecte de artizanat. În plus, cei care sunt în căutarea darului perfect de Crăciun pentru cei dragi, pot alege dintre sutele de idei din cadrul Târgului de Cadouri, desfăşurat în perioada 19 – 23 decembrie.

Bunătăţi tradiţionale româneşti la Târgul de Iarnă „Tradiţii Transilvănene”

 

Începând cu 19  decembrie şi până pe 22 decembrie, expozanţii veniţi din ţară vor aduce bunătăţi de Crăciun, precum preparate tradiţionale din carne de porc sau brânzeturi. Din oferta comercianţilor, nu vor lipsi nici dulceţurile, turta dulce, mierea sau siropurile. În plus, vizitatorii vor găsi în cadrul târgului şi obiecte de artizanat lucrate de meşterii populari din Cluj. Târgul este deschis zilnic la Ploieşti Shopping City în perioada 19 – 22 decembrie, între 10:00 şi 22:00 şi este amplasat la intrarea in Carrefour.

Daruri de Crăciun la Târgul de Cadouri

 

Până pe 23 decembrie, Ploieşti Shopping City găzduieşte si Târgul de Cadouri pentru Crăciun organizat în parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Prahova. Vizitatorii Ploieşti Shopping City vor putea alege dintre sute de idei de cadouri pentru cei dragi. Expozanţii sunt pregătiţi cu bijuterii, decoraţiuni de sărbători, daruri hand-made, obiecte decorative din sticlă sau antichităţi. Târgul este deschis zilnic în perioada 19 – 23 decembrie, între 10.00 şi 22.00.

În timp ce părinţii fac ultimele cumpărături pentru Crăciun, micuţii se pot bucura de acţiunile special concepute pentru ei, precum atelierele de creaţie, de la Fabrica lui Moş Crăciun.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro