Joi, 15 aprilie 2021 - 11:34:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

23 septembrie 2017, Ziua Apocalipsei?


22 septembrie 2017

Alinierea astronomică a constelaţiilor Leului şi Fecioarei, precum şi a mai multor planete, este interpretată de unii teoreticieni ai Bibliei ca fiind împlinirea predicţiei din Apocalipsa Sfântului Ioan, capitolul 12.

Sfârşitul Lumii va veni pe 23 septembrie? Teoreticienii Bibliei susţin cu tărie că sâmbătă va fi ziua, fiindcă, pentru prima oară după aproximativ 6.000 de ani constelaţiile şi planetele se vor alinia astfel încât se va împlini profeţia din Apocalipsa Sf. Ioan.

În versetele 1 şi 2 este scris: "1. Şi s-a arătat din cer un semn mare: o femeie înveşmântată cu soarele şi luna era sub picioarele ei şi pe cap purta cunună din douăsprezece stele. 2. Şi era însărcinată şi striga, chinuindu-se şi muncindu-se ca să nască". Teoreticienii Bibliei asociază acestei profeţii semnele astronomice actuale. "Acest lucru se întâmplă deja în constelaţia Fecioarei. Planeta Jupiter se află şi ea în ceea ce am putea numi zona burţii. Pe 23 septembrie vor mai intra în Fecioară planetele Marte, Mercur şi Venus, care vor forma împreună cu constelaţia Leului o cununnă de 12 stele", spun aceştia.

Teoria a fost emisă pentru prima oară în 2011, când bloggerul William Tapley a postat pe YouTube primul videoclip despre alinierea planetelor şi a stelelor.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating  rating  rating  rating
(1062 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Clinica Roua

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 14 aprilie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro