Vineri, 29 martie 2024 - 8:18:56
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Geoingineria afectează mediul, pe dumneavoastră şi pe cei dragi


14 decembrie 2015

Geoingineria, adesea menţionată ca modificarea vremii, este una dintre cele mai importante probleme ale prezentului, despre care aproape nimeni nu este dispus să vorbească.

Dane Wigington, fondatorul geoengineeringWatch.org, depune un imens efort pentru a-i face pe oameni conştienţi de faptul că geoingineria este cât se poate de reală şi afectează vremea, mediul înconjurător şi sănătatea noastră. Site-ul său a devenit cel mai important proiect independent online, cu o bază de date şi informaţii privind pulverizarea aerosolilor în atmosferă, proiectele de modificare a vremii, probe de aer, sol şi apă, şi alte date ştiinţifice ce documentează această crimă împotriva umanităţii.

Citiţi şi:  Aţi văzut şi simţit dârele morţii ?

Iată 10 puncte cheie ale cercetărilor sale privind proiectele de modificare a vremii:

  • Programe privind pulverizarea de aerosoli la nivel global, în scopul modificării climei: se efectuează cu ajutorul avioanelor, zi de zi, în jurul planetei. Aceste programe sunt cunoscute sub denumirea de Geoingineria Aerosolilor în Stratosferă (SAG) şi Gestionarea Radiaţiei Solare (SRM).
  • Straturile care protejează atmosfera terestră, în special stratul de ozon şi ionosfera, sunt fărâmiţate de aeronave ce pulverizează norii de aerosoli. Acest lucru face ca toată viaţa de pe Pământ să fie expusă la niveluri periculoase de radiaţii solare.
  • Programele SAG şi SRM au fost, foarte probabil, factorii majori care au contribuit la actuala stare „de urgenţă planetară”, reprezentată de masivele emisii de metan ce apar acum pe Platoul Estic Siberian al Arcticii.
  • Saturarea atmosferei terestre cu Chemtrails (Dâre chimice) diminuează şi dispersează precipitaţiile…punct!
  • Programele SAG şi SRM provoacă diminuarea globală a intensităţii luminii solare sau reducerea treptată a valorii radiaţiei solare directe primită la suprafaţa Pământului, la o scară care poate fi cu greu înţeleasă.
  • Programele SAG şi SRM reduc considerabil fluxul circulaţiei curenţilor de aer din atmosferă. Circulaţia curenţilor de aer este şi ea o componentă majoră a procesului de evaporare a apei.
  • Particulele SAG şi SRM sunt materiale ce cauzează „împrăştierea luminii”. Aceasta modifică spectrul luminos, şi va provoca multe efecte negative, încă necunoscute, asupra tuturor formelor de viaţă.
  • Aerul, solul şi apele ne sunt otrăvite sistematic, zi de zi…astfel, acestea sunt „sterilizate” de către toate aceste depuneri extrem de toxice provenite de la Programele de pulverizare SAG şi SRM. Bolile şi leziunile deja cauzate de aceste depuneri nu au putut fi încă cuantificate.
  • „Bio-aluminiul” existent acum în aproape fiecare picătură de ploaie ce cade pe suprafaţa globului este foarte dăunător pentru viaţa plantelor. În cazul în care aceste organisme detectă contaminarea îşi blochează absorbţia de nutrienţi pentru a-şi proteja ADN-ul.
  • Aspectul global al vremii este direct afectat prin aceste Programe de pulverizare. În acest moment există puţine fenomene meteorologice care ar putea fi considerate „naturale”. Momentan, nu există nicio modalitate de a cuantifica prejudiciul cauzat Biosferei prin aceste Programe.

Articolul integral aici.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 29 martie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro