Joi, 25 aprilie 2024 - 10:34:57
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


A fost stabilit numărul ideal de parteneri de sex pe care să-i ai într-o viaţă


31 ianuarie 2017

Un studiu realizat în Marea Britanie la sfârşitul anului 2016, la care au contribuit trei universităţi, Nottingham, Bristol şi Swansea, şi care a fost publicat în „Jurnalul de cercetări asupra sexului“, scoate la iveală numărul ideal de parteneri sexuali pe care o persoană ar trebui să-i aibă de-a lungul vieţii.

Potrivit cercetătorilor, o persoană, indiferent că este bărbat sau femeie, ar trebui să facă sex cu trei persoane de-a lungul vieţii. Însă, dacă relaţiile sunt de lungă durată, numărul ideal de parteneri de sex este doi, arată răspunsurile participanţilor la studiu.

„Atunci când îşi pun problema să se implice într-o relaţie pe termen lung, majoritatea participanţilor la studiu au declarat că preferă ca persoana vizată să nu aibă la activ o istorie sexuală prea bogată. Un partener cu o istorie sexuală bogată poate fi un pariu pierdut pe termen lung, pentru că numărul mare de parteneri poate fi semnul nestatorniciei“, a explicat dr. Steve Stewart-Williams, unul dintre coordonatorii studiului.

În ciuda datelor din acest studiu, rezultatele respondenţilor de sex feminin au arătat că numărul partenerilor sexuali pe care i-au avut în viaţă se ridică la cinci, iar rezultatele respondenţilor de sex masculin au arătat că aceştia au făcut sex, de-a lungul vieţii, cu opt femei.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 25 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro