Sâmbătă, 27 aprilie 2024 - 9:48:04
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Nunta regală: rochia şi buchetul de mireasă a lui Meghan Markle FOTO


19 mai 2018

După multe aşteptări şi presupuneri, momentul culminant al nuntei regale a sosit: am putut admira rochia purtată de frumoasa mireasă şi afla cine este designerul care a creat-o.

Claire Waight Keller, noul director artistic al casei de modă Givenchy, este designerul oficial al rochiei de mireasă purtată de Meghan Markle.


Ştirea a fost confirmată pe Twitter de către Kesington Palace, în timp ce Meghan se pregătea să păşească spre altar. “Rochia de mireasă a domnişoarei Markle a fost creată de designerul englez Claire Waight Keller. Doamna Waight Keller a devenit anul trecut prima femeie care să fie numită în funcţia de director artistic al casei de modă franţuzeşti Givenchy”.

Potrivit protocolului regal, rochia lui Meghan nu trebuia să fie mai scumpă ca rochia purtată de Kate, care a costat 150.000 lire. Conform surselor, costul rochiei ar fi estimat undeva la 100.000 lire.

Buchetul de nuntă pe care Meghan Markle l-a avut la ceremonia religioasă de la Capela Sf. George este cu totul şi cu totul special. Palatul Kensington a dezvăluit că multe din florile din buchetul miresei au fost culese cu grijă din grădina Palatului de către Prinţul Harry.

Buchetul a conţinut şi flori de Nu Mă Uita – preferatele Prinţesei Diana. Conform Palatului Kensington, cuplul a ales în mod special aceste flori, din dorinţa de a onora memoria mamei Prinţului Harry în ziua cea mare. Restul buchetului a fost format din lăcrămioare, Astilbe, iasomie şi flori de mirt. Florile au fost legate cu o panglică de mătase naturală.

 








Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro