Vineri, 26 aprilie 2024 - 3:26:15
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cine stă în spatele imaginii Andreei Esca


12 februarie 2013

Andreea Esca este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune. În fiecare seară, de la ora 19, prezintă cel mai important jurnal al zilei pe PRO TV. Ea a hotărât să îşi prezinte echipa care o pregăteşte ca la carte înaintea fiecărui live.

"Altă zi, aceeaşi echipă. Vă aşteptăm la ora 19: -) Miki, Tanţa, Nico şi eu...", a scris Andreea Esca, pe Facebook (http://www.facebook.com/AndreeaEscaOficial), alături de o fotografie în care le prezintă pe cele trei colege care se ocupă în fiecare zi de imaginea ei pe sticlă, în special de machiaj şi de coafură.

Despre salariul Andreei Esca se vorbeşte de ani de zile. Chiar vedeta TV a spus că s-a născut o legendă despre câţi bani îi intră lunar în cont. Cu toate că nu s-a confirmat niciodată, mai mult persoane din cadrul Pro TV au afirmat că Andreea Esca primeşte un salariu de 40.000 de euro pe lună.

Andreea Esca, în vârstă de 40 de ani, ocupa poziţia de realizator prezentator al ştirilor ProTV şi este director editorial al revistei „The ONE”. Este căsătorită cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia şi Aris.

Sursa foto: http://www.facebook.com/AndreeaEscaOficial/photos_stream


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Din aceeaşi categorie:



















































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook



































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 26 aprilie 2024
Autentificare
stiriactuale.ro