Marţi, 7 decembrie 2021 - 10:59:29
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Cum vă protejaţi de frig?


30 ianuarie 2012

frigMedicii vă recomandă ca în perioada rece să vă îmbracaţi adecvat, să consumaţi cât mai multe lichide calde, iar în cazul deplasărilor cu maşină se impune umplerea rezervorului pentru a asigura încălzirea în autoturism pentru cel puţin o zi.

Specialiştii trag un semnal de alarmă în rândul populaţiei în perioada aceasta când temperaturile sunt extrem de scăzute şi vă sfătuiesc  evitarea plimbărilor în prima parte a zilei sau seara, părăsirea maşinilor dacă este viscol şi încurajează consumul de lichide calde şi îmbrăcarea unei vestimentaţii adecvate.

„Este recomandat să se îmbrace gros, asigurând protecţia feţei şi a mâinilor pentru a evita pierderile de căldură şi trebuie să se poarte o încălţăminte lejeră care să permit circulaţia la nivelul membrelor. Recomandăm evitarea consumului de alcool pentru că falsa impresie de încălzire este asociată cu pierderi importante de căldură, iar riscul de instalare a degerăturilor şi hipotermiei este crescut", spune doctorul Tudor Ciuhodaru, medic de urgenţă la Centrul de Traumă şi Toxicologie „Sfântul Ioan" din Iaşi.

În cazul deplasărilor, specialiştii vă sfătuiesc să aveţi lichide pentru 24 de ore şi alimente, dar şi pături pentru a vă asigura încălzirea.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating
(37 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adi Deseuri Prahova

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitateDin aceeaşi categorie:


Clinica Roua

Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 4 decembrie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro