Vineri, 3 februarie 2023 - 5:44:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!


Cât costă înlocuirea unei cartele SIM cu un micro-SIM


19 iulie 2013

Cele mai noi smartphone-uri lansate de producători au un spaţiu pentru cartela SIM mult mai mic decât cel de pe vechiul tău telefon. Astfel, la achiziţionarea unui smartphone trebuie să îţi schimbi vechiul SIM cu un micro-SIM. În funcţie de operatorul telecom, preţul variază între 2 euro şi 7 euro.

La Orange, liderul pieţei telecom, utilizatorii de cartelă trebuie să plătească 7 euro pentru un micro-SIM. Dacă consumul anual al unui utilizator este de peste 40 de euro sau dacă în ultimul an SIM-ul nu a fost schimbat, atunci micro-SIM-ul este oferit gratuit. Abonaţii Orange sau cei care îşi prelungesc abonamentul primesc micro-SIM-ul gratis.

Utilizatorii de cartelă ai Vodafone trebuie să plătească pentru un micro-SIM 4 euro, indiferent de consumul anual sau de vechimea în reţea.  Pentru abonaţi micro-SIM-ul este gratuit.

Cosmote percepe o taxă de 2 euro fără TVA sau 11 lei cu tot cu TVA pentru schimbarea SIM-ului cu un micro-SIM.  Abonaţii care au abonament de mai mult de un an sunt scutiţi de această taxă.
 


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin


Duo_best_gaz

Din aceeaşi categorie:Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook

Top articole
ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 2 februarie 2023
Autentificare
stiriactuale.ro