Duminică, 20 iunie 2021 - 8:52:12
Echipa Ştiri Actuale
Români din toate țările, uniți-vă!

Cabinet stomatologic Ploiesti, Dentist Ploiesti - Stomatologie

Grupul “Floare de colţ” a făcut furori la Festivalul “Flori de munte”


19 mai 2012

floare_de_coltAstăzi, în comuna Măneciu, a avut loc ediţia I a Festivalului Folcloric Judeţean „Flori de munte”, organizat de Grupul Şcolar Măneciu-Prahova, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Dintre grupurile participante, „Floare de colţ” a reuşit să atragă cel mai mult atenţia publicului, reuşind să-i ridice din scaune inclusiv pe reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene prezente la manifestare.

Grupul „Floare de colţ”, condus de Lidia Cruceru şi aflat sub supravegherea coregrafului Nicolae Chiriţă, este unul dintre cele mai recunoscute ansambluri de dansuri populare, din judeţul Prahova, laureat la numeroase festivaluri internaţionale - Mexic, Japonia, Turcia, Serbia, Polonia. Prezenţa lor la ediţia I a acestui festival a reuşit să-i facă, atât pe cei care a venit să asiste la spectacol, cât şi pe reprezentanţii autorităţilor locale şi judeţene, care au participat la eveniment, să uite de ploaie şi să izbucnească în ropote de aplauze, la finalul unui dans de-a dreptul impecabil, realizat de elevii Grupului Şcolar „Victor Slăvescu”, din Ploieşti.

Festivalul este o manifestare artistică organizată la nivelul invăţământului preuniversitar din iniţiativa Grupului Şcolar Măneciu şi sub patronajul ISJ Prahova .

Scopul acestei manifestări este descoperirea copiilor cu potenţial artistic, promovarea şi orientarea acestora pe filieră vocaţională, precum şi valorificarea obiceiurilor şi tradiţiilor populare din judeţul Prahova.


Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google Plus
Share on Linkedin
rating  rating
(128 vizualizări)
Dacă v-a plăcut acest articol, daţi-ne un like:

Adăugaţi un comentariu:
Folosind un cont de facebook:
sau folosind formularul următor:
Nume:

Email:

Comentariul:

Cod siguranţă:
Codul de securitate



Din aceeaşi categorie:










Clinica Roua









































































Ştiri Actuale on Linkedin
Ştiri Actuale on Twitter
 on Google Plus
Ştiri Actuale on Facebook


































ISSN–L 2344 – 3006, ISSN 2344 – 3006
Actualizat la 18 iunie 2021
Autentificare
stiriactuale.ro